De voordelen van een car wrap

car wrap

Ben jij uitgekeken op de kleur van je auto of is de lak door de jaren heen steeds doffer geworden of zelfs beschadigd? Je kunt je auto laten overspuiten, maar dat is vaak een tijdrovende en dure aangelegenheid. Ook blijf je aan het eindresultaat vaak zien dat de auto niet in originele staat is. Een goede manier om van je auto weer een blikvanger te maken is de car wrap.

Wat is een car wrap?

Door middel van een car wrap geef je je auto een nieuw uiterlijk. Na grondig te zijn schoongemaakt wordt je auto ingepakt in een speciaal soort plastic folie. Dit folie is ontwikkeld voor het gebruik op auto’s en is daarom goed bestand tegen weersomstandigheden, steenslag en andere veelvoorkomende elementen waar de lak van je auto normaliter aan wordt blootgesteld. Een car wrap is in verschillende kleuren en texturen beschikbaar. Heb je altijd al een matte lak willen hebben in plaats van een glanzende tint? Dat kan worden gerealiseerd met een car wrap!

De voordelen van car wrappen

Het grootste voordeel van een car wrap is dat deze over de originele lak van je auto wordt geplakt. Het folie is tevens weer verwijderbaar, waarbij je lak niet wordt aangetast. Wanneer je een lange periode rond rijdt met een car wrap, zorg je ervoor dat je lak niet (verder) kan beschadigen, wat gunstig is voor de waarde van je auto. Een ander pluspunt ten opzichte van lakken is dat er veel meer mogelijkheden zijn qua kleuren en texturen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een gedeelte van je auto te laten carwrappen, zoals je zijspiegels en dak of alleen de voorkant.

Zakelijk rijden met een car wrap

Een car wrap is interessant voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Voor ondernemers is het namelijk zeer interessant om te kijken naar de mogelijkheden om je bedrijfslogo en bijbehorende contactgegevens op het folie te laten printen. Op die manier kan je auto kan worden omgetoverd tot een prachtig visitekaartje waar je jarenlang plezier van hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *