Taxivervoer op maat

taxi dordrecht

Op zoek naar taxivervoer op maat? Neem dan contact op met Taxi Dordrecht. Je weet dan zeker dat je nooit langer dan een kwartier op een taxi hoeft te wachten. Het is namelijk een taxibedrijf dat zich onderscheidt door korte wachttijden. De gekwalificeerde chauffeurs van dit bedrijf zijn iedere dag 24/7 beschikbaar. Ze zijn vanzelfsprekend klantvriendelijk en servicegericht. Met hun representatieve wagens brengen ze hun klanten op een comfortabele en veilige wijze van A naar B

Met een nachtelijke taxi naar het ziekenhuis

Woon je in Zwijndrecht of omgeving? Het kan gebeuren dat je midden in de nacht een dokter nodig hebt. Het taxibedrijf biedt dan een speciale service. Heb je tussen 22.00 uur en 07.00 uur een dokter taxi nodig om een dokter in Dordrecht te kunnen bezoeken? Je kunt dan met een nachtelijke taxi naar de dokter in Dordrecht worden gebracht, Is er sprake van medische noodzaak? Dan kunnen klanten ‘s nachts contact opnemen met het taxibedrijf door het mobiele noodnummer te bellen.

De airport service van het taxibedrijf

Natuurlijk wil je uitgerust aan jouw vliegreis beginnen. Daarom maak je gebruik van de airport service van het taxibedrijf. Het taxibedrijf zorgt dus voor een goed begin van jouw vakantie of zakenreis. Met de taxi wordt je naar ieder vliegveld in Europa gebracht. Je hoeft dus niet te sjouwen met jouw koffers, niet te zoeken naar een parkeerplaats voor jouw auto en dus ook geen parkeergeld te betalen. Kies je voor individueel vervoer. Informeer dan bij het taxibedrijf naar de airport tarieven van het taxibedrijf. Je kunt ook kiezen voor vervoer met andere passagiers. Ritten naar de meest voorkomende luchthavens worden dan gecombineerd. Deze ritten kunnen worden aangeboden tegen een scherp tarief.

Ook voor zakelijke klanten

Dit taxibedrijf heeft ook veel te bieden op het gebied van zakelijk vervoer. Zakelijke klanten kunnen comfortabel reizen en onderweg naar de belangrijke meeting nog even hun stukken doornemen. Ze worden veilig naar de belangrijke meeting en na afloop weer veilig teruggebracht.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.