Wat is auto wrappen?

auto wrappen

Ben je in het bezit van een auto maar ben je niet helemaal tevreden over de kleur van je auto? Laat dan per direct je auto wrappen! Bij het wrappen van een auto wordt er folie om de bestaande laag lak van de auto gedaan. Op deze manier lijkt het net of je je auto hebt laten spuiten, maar de bestaande kleur van de auto zit eenvoudig verstopt onder de folie. Het leuke aan het wrappen van een auto is dat je eens in de zoveel tijd van kleur of structuur kan veranderen, zonder dat je meteen een nieuwe auto hoeft te kopen. Zo wissel je enorm leuk en eenvoudig af met verschillende kleuren, maar kan je ook kiezen voor een matte of glanzende folie.

 

Mogelijkheden van auto wrappen

Aan het wrappen van een auto zitten enorm veel mogelijkheden verbonden. De meest gekozen variant is het volledig bedekken van de huidige lak van de auto met een soort folie. Het maakt niet uit wat de huidige kleur van je auto is en welke kleur je zou willen hebben, met het wrappen van een auto zijn de mogelijkheden eindeloos! Laat die felrode kleur na een aantal jaar achter en ga eens voor blauw, groen of gewoon zwart. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een matte folie te proberen om te testen of je jouw toekomstige auto ook in het mat zou willen hebben. Folie biedt de perfecte oplossing voor het testen van allerlei kleuren en structuren!

 

Het laten wrappen van een auto

Omdat het wrappen van een auto enorm veel precisie vereist, zal het wrappen enige tijd in beslag nemen. Soms duurt het een aantal uur, maar het kan ook meerdere dagen duren als het druk is in de garage. Voor een precieze tijdsduur kan je het beste contact opnemen met de persoon die het wrappen uit gaat voeren. Daarnaast kan het soms ook enkele dagen in beslag nemen voordat de bestelde folie aangekomen is. Wacht niet langer en laat je auto vandaag nog wrappen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.